Hyppää sisältöön

Turun AMK:n Liikuntalabran avoimet ovet 23.10.2024

Tervetuloa Turun AMK:n Liikuntalabran ja Näytteenotto- ja laboratoriopalveluiden avoimiin oviin ke 23.10.2024 klo 13–16! Avointen ovien päivä on tarkoitettu ainoastaan CampusSportin liikuntamaksun maksaneille.

Tule testaamaan ponnistusvoimasi, puristusvoimasi ja lihasvoimasi täysin ilmaiseksi! Samalla voit tutustua Liikuntalabran monipuolisiin palveluihin paikan päällä. Voit saapua paikalle ilman ennakkoilmoittautumista. Päivän erikoistarjouksena kehonkoostumusmittaus InBody 770 -laitteella vain 10 €! InBody-mittauksen voit maksaa kortilla, Epassilla tai maksulinkin kautta.

Lisäksi Turun AMK:n Näytteenotto- ja laboratoriopalveluilla on samanaikaisesti avoimet ovet. CampusSportin liikuntamaksun maksaneet voivat ostaa tutkimuksia tarjoushinnoilla:

  • CampusSport -tutkimuspaketti 60 € (sis. D-vitamiini, ferritiini, kokonaiskolesteroli, HDL, LDL, Triglyseridit)
  • D-vitamiini + Ferritiini -tutkimuspaketti 45 €
  • D-vitamiini 35 €
  • Ferritiini 20 €
  • Rasvapaketti 17 € (sis. kokonaiskolesteroli, HDL, LDL, Triglyseridit)

Tutkimukset voit maksaa kortilla tai ePassilla, joka sisältää hyvinvointipalvelut. Tarjoushinnat ovat voimassa vain 23.10.

Molemmat laboratoriot sijaitsevat Medisiina D-rakennuksen 2. kerroksessa, osoitteessa Kiinamyllykatu 10, Turku. Kulje Medisiina D:n sisäänkäynnistä ja portaat/hissi 2.kerrokseen, josta löydät opastuksen perille.

Turun AMK:n liikuntalaboratorio (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) tarjoaa monipuolisia palveluita liikkumisen sekä suorituskyvyn arviointiin ja kehittämiseen. Liikuntalaboratorio on fysioterapeuttiopiskelijoiden harjoitteluympäristö, jossa opiskelijat palvelevat sinua urheiluun erikoistuneen fysioterapeutin ohjauksessa ja valvonnassa.

Yhteystiedot:
liikuntalabra@turkuamk.fi
puh. 040 355 0539
Instagram: liikuntalabra­_tuamk

Turun AMK:n Näytteenotto- ja laboratoriopalvelut (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) on bioanalyytikko-opiskelijoiden oppimisympäristö, jossa opiskelijamme tarjoavat laboratoriopalveluja, tekevät näytteenottoja ja näytteiden analysointia bioanalyytikkokoulutuksen opettajien ohjauksessa. Tarjoamme kliinisiä laboratoriopalveluja paitsi yksityishenkilöille myös yhdistyksille, seuroille, organisaatioiden jäsenille sekä tutkijoille ja tutkimusryhmille. Meillä voit asioida ilman lääkärin lähetettä.

Yhteystiedot:
tuaslab@turkuamk.fi
puh. 050 598 5408
Instagram: bioanalytiikka­_turku