Hyppää sisältöön

Lokakuun kilpailut: padel ja norsufutis

CampusSport järjestää lukuvuoden aikana kilpasarjoja useista eri lajeista. Lokakuussa järjestetään padel- ja norsufutiskilpailut. Ilmoittautuminen molempiin lajeihin on nyt avoinna.

Jokaisessa kilpailussa on erillinen osallistumismaksu. Kilpailuihin voi osallistua, vaikka ei olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kuka tahansa voi koota joukkueen esimerkiksi omasta kaveriporukasta tai opiskelijajärjestöstä ja lähteä mukaan kisaamaan. Kilpailuissa on lajista riippuen erikseen harraste-, kilpa- ja henkilökuntasarjat. Lisätietoja kilpailutoiminnasta löydät Kilpailut-sivulta.

Tutustu lajikohtaisiin tietoihin (aikataulu, osallistumismaksu ja viimeinen ilmoittautumispäivä) Lajit-sivulla.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan Ilmoittautuminen-sivulla.

Otteluohjelmat ja tulokset nähtävillä Otteluohjelmat ja tulokset -sivulla.

Padel

Aika: Arkisin klo 11-15 välisenä aikana 14.10.2024 alkaen. Kilpailujen arvioitu kesto on 1 viikko.
Paikka: 40-0 Padel Center (Itäniityntie 16b, 21280 Raisio)
Lisätietoja: Padel-mailat ja -pallot saa lainaksi paikan päältä. Pelataan perinteiseen tyyliin miesten ja naisten sarjat sekä sekasarja ja henkilökunnan oma sarja. Lisäksi pelataan Americano-tyyliin naisten ja miesten sarjat. Americanossa ei ole omaa peliparia, vaan pelikaveri vaihtuu joka pelin jälkeen. Säännöt ovat muutoin samat kuin perinteisessä padelissa, mutta pistelasku on erilainen: jokainen pelaaja syöttää neljä palloa putkeen ja jokaisesta voitetusta pallosta saa yhden pisteen. Peli päättyy kun sovittu pistemäärä täyttyy. CampusSport Cup -mailapelilaji.
Osallistumismaksu: 12 € / joukkue (2 hlö) / sarja tai 9 € / hlö (Americano)
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 29.9.2024

Norsufutis

Aika: 21.10.-25.10.2024 välisenä aikana klo 9-16 välillä. Kilpailujen arvioitu kesto on 1-2 päivää.
Paikka: Turun kaupungin jalkapallokentillä
Lisätietoja: Peliaika 10-20 min / ottelu joukkueiden määrästä riippuen. Pelaajia on kentällä samanaikaisesti 7. Ei maalivahteja. Pelataan harraste-, kilpa- ja henkilökuntasarja. CampusSport Cup -joukkuelaji.
Osallistumismaksu: 71 € / joukkue
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 6.10.2024