Hyppää sisältöön

SportAppro-liput tulevat myyntiin ke 4.9. klo 14.00

Lipun hinta on 10 €. Lipun hinnalla saat appropassin, pääset osallistumaan erilaisiin lajikokeiluihin sekä saat suoritustasi vastaavan haalarimerkin. SportAppro järjestetään torstaina 26.9.2024.

Lipun voi ostaa CampusSportin verkkokaupasta ke 4.9. klo 14.00 alkaen. Mene osoitteeseen www.campussport.fi ja paina verkkokauppa-painiketta. Kirjaudu verkkokauppaan korkeakoulusi Haka-tunnuksilla. Valitse verkkokaupasta tuote SportAppro 2024. Maksa lippu verkkopankissa, luottokortilla tai MobilePaylla.

HUOM! Lippu on henkilökohtainen ja yksi henkilö voi ostaa vain yhden lipun. Lipun voi ostaa vain turkulaisten korkeakoulujen opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Ilman lippua ei voi osallistua tapahtumaan eikä yksittäisiin lajikokeiluihin. Lipulla ei ole palautusoikeutta. 

Lipun ostaneet voivat ilmoittautua yksittäisille lajikokeiluille viikolla 38. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautuminen tapahtuu CampusSportin ajanvarausjärjestelmässä, jonne pääset CampusSportin nettisivuilta. 

Jokainen lipun ostanut voi ilmoittautua korkeintaan 3 lajikokeiluun. Huomaathan, että kaikki lajikokeilupaikat ovat varattavissa ennakkoon eikä ajanvarausjärjestelmässä ole mahdollista ilmoittautua jonopaikalle. Jos lajikokeilut eivät kuitenkaan täyty kokonaan ennakkoilmoittautumisessa, voivat lipun ostaneet jonottaa lajikokeiluihin paikan päällä. Lisäksi jos yksi tai useampi ennakkoon ilmoittautunut ei ole saapunut paikalle 10 min ennen lajikokeilun alkua, peruutuspaikat jaetaan paikan päällä odottaville. Näin ollen voit siis osallistua useampaan kuin kolmeen lajikokeiluun SportAppron aikana, mutta ennakkoon voit ilmoittautua korkeintaan kolmeen lajikokeiluun. Ennakkoilmoittautumisesta tulee enemmän ohjeita syyskuun alkupuolella.

Yksityiskohtaisemman kuvauksen tapahtumasta löydät SportAppro-sivulta.