Hoppa till innehåll

SportAppro arrangeras 26.9.2024

SportAppro är öppet för studerande och personal vid Åbo Universitet, Åbo Yrkeshögskola, Åbo Akademi och Yrkeshögskolan Novia.

CampusSport arrangerar igen den populära SportAppro där man samlar in stämplar av  idrottsprestationer i olika sportgrenar. Under SportAppro-dagen är det möjligt att bekanta sig med både CampusSports eget verksamhet samt med olika idrottsföreningar och företag som bjuder olika sportgrenar inom Åbo området. 

Det är inte nödvändigt att ha betalat CampusSports motionsavgift, men det är nödvändigt att betala deltagaravgiften, den är 10 €. Detaljerad information om evenemanget kommer att uppdateras främst på SportAppro sidan och på CampusSports konton i sociala medier (Instagram (Besök en extern webbplats. Länken öppnas i en ny flik.), Facebook (Besök en extern webbplats. Länken öppnas i en ny flik.)).

Vill du hjälpa oss att ordna SportAppro? Vi söker lokala idrottsföreningar och företag som vill komma till SportAppro och presentera sin egen verksamhet. Vi kan tillsammans ordna till exempel motionsturer eller en föreläsning. Om du är intresserad, vänligen kontakta oss via e-post på info@campussport.fi.